Tüm aile uçurumun kıyısında! Aile yarın akşam Show 'da!

Salı akşamları geceye damgasını vuran Aile dizisi, yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de izleyicisiyle buluşacak.
Ecem Çetin
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 16:13
Tüm aile uçurumun kıyısında! Aile yarın akşam Show 'da!

Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, salı akşamları ilgiyle izlenen  Aile dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Devin’in çocuklar için çiftlik eve dönmesiyle birlikte Soykanlar için yeni bir dönem başlarken; açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesilir. Cezayı ödeyebilmek için marinada ortak arayışına giren Aslan’ın kapısını çalacağı ilk kişi Adana’da yaşayan halası Nedret Soykan olur. Ancak Nedret bu teklifi kabul etmek için Hülya’dan onu zorlayacak bir şey ister. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açılacaktır. Nedret’e duyulan ihtiyaç Hülya’yı öfkeden deliye döndürürken; Aslan, gerekli parayı bulmak için başka yollar aramaya başlar. Diğer yandan Leyla’nın suçsuzluğunu ispat etmek için de elinden geleni yapar. Leyla’yı kurtarabilmek için gözünü karartan biri daha vardır: Cihan. Ancak bu durum Serap’la arasında büyük bir çatışmaya sebep olur. Zeyno’nun okulda yaşadığı tatsız bir olay üzerine Aslan ve Devin, veli olarak okula giderler. İkili, ortadaki sorunu çözmeye çalışırken; sorun giderek büyüyecektir. Diğer taraftan artık mesleğini yapmaya başlayan Devin, kliniğinde sürpriz bir misafir ağırlar. Leyla’nın cephesinde yaşanan sürpriz gelişmeler tüm aileyi uçurumun kıyısına getirir. Aslan; başta Hülya olmak üzere Soykanların hayatını geri dönülemez şekilde değiştirecektir.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımcılığını Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta oturuyor. Diziyi,   Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizide,  Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen,  Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer   gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105248/tum-aile-ucurumun-kiyisinda-aile-yarin-aksam-show-da
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.