Fenomen Banu Parlak gözaltına alındı

İstanbul’daki evinde ruhsatsız silah ele geçirilen sosyal medya fenomeni Banu Parlak, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Mevlüt Peker
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 00:48
Fenomen Banu Parlak gözaltına alındı

Evinde ruhsatsız silah ele geçirilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’a gözaltı uygulandı. Soruşturma savcılığının talimatı sonrası harekete geçen polis ekipleri sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın evinde arama yaptı. Ekipler, Banu Parlak’ın evinde 1 adet ruhsatsız Glock marka tabanca ve 9 mermi ele geçirildi.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sosyal medyada paylaştığı bir videonun ardından ruhsatsız silah bulundurmak suçlamasıyla gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada, bir adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet mermi ele geçirildi. 

Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, Parlak'ın tabanca ile çektiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı video üzerine soruşturma başlattı. Parlak, videoda silahın ruhsatlı olduğunu iddia etmiş ve kişisel bir merak olarak nitelendirmişti. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü'ndeki evinde gözaltına alınan Parlak'ın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Bu olay, Parlak'ın daha önce Dilan ve Engin Polat çiftinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gündeme gelmesinin ardından yaşandı. Polat çifti de bu iddialar üzerine tutuklanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111145/fenomen-banu-parlak-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.