Murat Bardakçı'dan Ece Üner'e destek

Habertürk yazarı Murat Bardakçı, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışma üzerinden Türkiye'yi hedef alan Kim Kardashian'a tepki gösterdikten sonra eleştiri oklarının hedefi olan Ece Üner'e destek verdi.
Ankara Masası
|
01 Ekim 2020, Perşembe - 09:55
Murat Bardakçı'dan Ece Üner'e destek
Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışma üzerinden Türkiye'yi hedef alan Ermeni asıllı ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian için sarf ettiği sözler gündemdeki yerini koruyor. Söz konusu çıkışı ardından başta oyuncu Deniz Çakır olmak üzere bazı isimlerin hedefi olan Ece Üner'e Habertürk yazarı Murat Bardakçı'dan destek geldi.

"Ece Üner’in ağzına sağlık!" başlıklı bir köşe yazısı kaleme alan Bardakçı, "Ece’nin bahsettiği “kaynak” malûm: Kardaşyan’ın kürre-i muazzaması, yani vücudunun Türkçe’de “kıç”, “popo” ve en yaygın şekilde de “g….” denen kısmı! Kim Kardaşyan’ın şöhretinin kaynağı zaten oyunculuğundan yahut entellektüel boyutundan falan değil, vücudunun o bölümünü sereserpe teşhir etmesidir; bugün dünyanın neresinde olursa olsun Kardaşyan’dan bahsedildiğinde akla hemen hatunun devâsâ malûm yeri gelir!" ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian'a cevabın şart olduğunu ve bunu Ece Üner'in verdiğini ifade eden Bardakçı'nın köşe yazısından bir bölüm şöyle:

Nezaket ve asalet meraklısı beyefendiler ve hanımefendiler! Sınırımızın iki adım ötesinde kanlı bir savaş var! Bizimle aynı soydan olan bir millet işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesi verirken kürre-i muazzaması ile meşhur hatunun biri aleyhimizde demediğini bırakmıyor. Bütün dünya ve özellikle de bizi ellerine geçirdikleri takdirde bir kaşık suda boğmaya heveslenen bazı Arap memleketlerinin basını bir tarafına sayesinde tanıdıkları Kardaşyan’ın sözlerini günlerdir allayıp pulluyor, gazetelerinde ve TV’lerinde ardarda yayınlayıp duruyorlar ve biz burada işinin gereğini yapanlara “avamlıktan”, “ayıp”tan bahsediyoruz!

Ayıp olan Ece Üner’in sözleri değil, Ece Üner’e karşı çıkmaktır!

Meğerse şuur sahibi zannettiğimiz gazeteciler çıtkırıldım aristokrasiye merak salmışlar; etrafımız dizi baroneslerine refakat eden köşe kontlarıyla, Ombusmanland dükleriyle, vesaire ile çevrilmiş de farketmemişiz!

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız
http://www.ankaramasasi.com/haber/211164/murat-bardakcidan-ece-unere-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.