Beşiktaş'ın o golü sonrası hüngür hüngür ağlayan Ata'ya mesaj var!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynadığı maçta penaltıda attığı golle beraberliği yakaladığı dakikaları izleyen küçük Ata'nın duygulanıp hüngür hüngür ağladığı anlar sosyal medyada viral olmuştu. O duygu yüklü ağlayışın arkasından baba özlemi çıktı. O anların detaylarına Ankara Masası ulaştı.
Barış Yılmaz
|
14 Aralık 2023, Perşembe - 10:46
Beşiktaş'ın o golü sonrası hüngür hüngür ağlayan Ata'ya mesaj var!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı mücadelede sonrası sosyal medyada ortaya çıkan bir video izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Ata Türkiye’yi gözyaşına boğdu

Sosyal medya da Beşiktaş- Fenerbahçe maçını izlerken  Chamberlain in penaltı golü sonrası önce sevinen sonra gözyaşlarına boğulan Ata bir anda Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Gol sevinci baba özlemine dönüştü

Fanatik Beşiktaş’lı olan ve maçları genelde babasıyla izleyen Ata son derbi karşılaşmasın da Beşiktaş’ın golüne sevinirken babasıyla izlediği maçlar aklına gelince bir anda gözyaşlarına boğularak duygusal anlar yaşadı. O gol sonrası babasını araması sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer aldı.

Babası Kuzey Irak’ta asker olan Ata’nın baba özlemi maçın da önüne geçti.

Ankara Masası Ata’nın babasına ulaştı

1,5 yıldır Kuzey Irak’ta görev yapan Ata’nın babası bu video sonrası çok duygulandığını ve izlerken gözyaşlarına boğulduğunu belirtti.

Ata’nın babası Ankara Masası aracılığıyla oğluna mesaj gönderdi.

Senin büyüdüğünü göremedim

Ata’nın babası mesajında; "ben senin büyüdüğünü göremedim oğlum  ama sana söz bu bensiz izlediğin son maç olsun, formamızı giyip maça gideceğiz." dedi. 

İşte Ata'nın babasının gönderdiği  o duygu yüklü mesaj... 


Beşiktaş yönetimi harekete geçti

Hasan Arat yönetiminde kısa süre önce göreve başlayan Beşiktaş iletişim sorumlusu Okay Karacan, o anlara kayıtsız kalmayarak Ata'ya ulaştı. Karacan, "Sevgili evladımızı, başkanımızın davetlisi olarak en kısa zamanda stadımızda misafir edip birlikte maç izleyeceğiz. Çocuklarımız hep gülsün." açıklamasını yaptı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2114525/besiktasin-o-golu-sonrasi-hungur-hungur-aglayan-ataya-mesaj-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.