Gülşen Yüksel Kimdir? 2. Sayfa Programı Sunucusu Gülşen Yüksel Kaç Yaşında, Nereli?

2. Sayfa programı ekranlara veda etti. Programın bitişi ile ilgili dedikodular hala sürüyorken, programın sunucularından Gülşen Yüksel'in de hayatı merak ediliyor. Peki, Gülşen Yüksel Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Tüm soruların cevabı haberimizde...
Büşra Ünal
|
30 Aralık 2023, Cumartesi - 18:30
Gülşen Yüksel Kimdir? 2. Sayfa Programı Sunucusu Gülşen Yüksel Kaç Yaşında, Nereli?

Gülşen Yüksel Kimdir?

Gülşen Yüksel, 1977 yılında Sivas'ta doğmuş, bir gazeteci ve magazin programı sunucusudur. 

Kariyerine Vatan Gazetesi Magazin Müdürü olarak başlayan Yüksel, daha sonra uzun yıllar Sabah Gazetesi'nde görev yapmıştır. 

2007 yılından itibaren Müge Dağıstanlı ile birlikte çeşitli televizyon kanallarında magazin programları sunmuştur.

Yüksel'in kariyerinde önemli bir dönüm noktası, 2015 yılında Müge Dağıstanlı ile birlikte sunduğu '2. Sayfa' adlı magazin programının Kanaltürk'te büyük ilgi görmesi ve ardından Show TV'ye transfer olmasıdır. 

2016 yılında ise 'Renkli Sayfalar' programı ile Kanal D'de yer almış, Kanal D'den ayrıldıktan sonra 2017 yılında Fox TV'de 'Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa' programını sunmuştur. 

Bu program 2018 Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Magazin Programı' seçilmiştir.

Gülşen Yüksel, 21 Aralık 2012 tarihinde Vestel Grubu'nun ARGE şirketi VESTEK'in Genel Müdürü Metin Salt ile evlenmiştir. 

Gülşen Yüksel, en son, partneri Müge Dağıstanlı ile TV8'de 2. Sayfa programını sunmaktaydı, Fakat 29 Aralık 2023'te programı bitirdiklerini duyurmuşlardır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2117385/gulsen-yuksel-kimdir-2-sayfa-programi-sunucusu-gulsen-yuksel-kac-yasinda-nereli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.