Kayganlaşan yolda İETT otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var!

İstanbul’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayan İETT otobüsü kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Yolcu dolu otobüsün şoförü ile birlikte 2 kişi daha yaralandı.
Kaynak:DHA
|
03 Ocak 2024, Çarşamba - 12:54
Kayganlaşan yolda İETT otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var!

Kaza, dün akşam saatlerinde Emirgan Mahallesi Katar Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, 34 HO 2482 plakalı İETT otobüsü Katar Caddesi'nden sahil istikametine doğru seyir halindeyken yağmur nedeniyle yolda kaymaya başladı.

Kayganlaşan yolda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bariyerin sökülmesiyle bir müddet daha kaymaya devam eden otobüs, bariyer halatlarına takılarak durabildi.

Şoförle birlikte 2 yolcu yaralandı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle şoför ile iki yolcunun yaralandığı belirlendi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Katar Caddesi'nde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis, kazanın olduğu noktada başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

Kaza yapan İETT otobüsünün çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2117950/kayganlasan-yolda-iett-otobusu-kaza-yapti-yaralilar-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.