Mansur Yavaş Çankaya'da vatandaşlarla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya’nın Dikmen semtinde kurulan Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaş Yavaş’a “Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Her zaman yanındayız” dedi.
Umutcan Atmacaoğlu
|
04 Mart 2024, Pazartesi - 18:15
Mansur Yavaş Çankaya'da vatandaşlarla bir araya geldi

Türkiye 27 gün sonra 'büyükşehir belediye başkanı', 'belediye başkanı', 'belediye meclis üyeliği' ile 'muhtarlık ve ihtiyar heyeti' için oy kullanacak.

Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar halk ile temas kurabilmek için sahaya indi.

Bu süreçte siyasi polemikler artarken halk ile adaylar arasında yüzleri gülümseten görüntüler de geldi.

Mansur Yavaş Çankaya'daydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş seçim çalışmalarına Çankaya'da devam etti.

Çankaya'nın Dikmen semtinde bulunan Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret eden Mansur Yavaş'a Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan eşlik etti.

"Her zaman yanındayız"

Sloganlar eşliğinde karşılanan Mansur Yavaş, halkın sorunlarını dinledi. Pazar yeri esnafı ile bir bir tokalaşan Yavaş'a bir esnaf "Her zaman yanındayız" dedi.

"Allah sizi başımızdan eksik etmesin"

Pazar yerindeki vatandaşlarla da konuşan Yavaş halkın sorunlarını dinleyerek bir bir not etti.

Bir vatandaş ise Yavaş'a olan sevgisini şu sözlerle dile getirdi: "Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizi çok seviyorsunuz. Yolunuz açık olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2127738/mansur-yavas-cankayada-vatandaslarla-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.