Bakan Işıkhan'dan emeklilere indirim açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik geniş kapsamlı indirim ve kampanyaların başlatılacağını duyurdu. PTT AVM'den Türk Hava Yolları'na, giyim mağazalarından kültür turlarına kadar birçok alanda emeklilere özel avantajlar sunulacak.
Afife Kaya
|
25 Mart 2024, Pazartesi - 19:09
Bakan Işıkhan'dan emeklilere indirim açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik önemli bir adımı duyurdu. Kırşehir'de gerçekleştirdiği konuşmada, emeklilere özel indirim ve kampanyaların başlatılacağını ifade etti.

Bakan Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olarak, kamu bankalarının yanı sıra diğer bankalarla da asgari ödemelerde artış sağlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bu adımın, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı, fiziksel ve ruhsal sağlık ile sosyal ve kültürel yönden zenginleştirmeyi amaçladığını vurguladı.

Konuşmasında, bir dizi sektörde emeklilere özel avantajlar sağlanacağını duyuran Bakan Vedat Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri ve giyim mağazalarında da emeklilere özel indirimlerin sağlanacağını ifade eden Işıkhan, Belediyeler Birliği ile yapılan protokollerle emeklilerin ücretsiz kültür turlarına katılacağını belirtti. Bu sayede emeklilerin Türkiye'yi şehir şehir dolaşmalarının önünün açılacağını dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2130840/bakan-isikhandan-emeklilere-indirim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.