Liderlerin sandıkları belli oldu

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken liderlerin de oy kullanacakları adres ve sandıklar netleşti. Hangi isim nerede oy kullanacak ? İşte detaylar...
Onur Çetinkaya
|
31 Mart 2024, Pazar - 06:55
Liderlerin sandıkları belli oldu

Türkiye pazar akşamına kilitlenecek.

Milyonlarca kişi, adayının kaç puan aldığını heyecanla takip edecek.

31 Mart için aylardır tura çıkan siyasilerde partilerinin ipi göğüslemesini bekleyecek.

Milyonlar gibi o isimlerde 31 Mart günü sandığa gidecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu  memleketi Manisa'da kullanacak. Özel, merkez Yunusemre ilçesindeki  23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda oy zarfını sandığa atacak.

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda, sandığa gidecek.

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde İstanbul'da oyununu kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Ankara Bilkent'te Emlak Bankası Ortaokulu'nda oy kullanacak. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde oy kullanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oy kullanacak.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi Kağıthane İmece İlkokulu'nda sandığa gidecek.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş, Çankaya, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda oyunu kullanacak.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören  Kocatepe İlkokulu'nda oy verecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131114/liderlerin-sandiklari-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.