AK Parti'nin acı günü!

Beyin kanaması sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi gören AK Parti Genel Merkez Arge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'dan acı haber geldi. Karaaslan, hayatını kaybetti.
Ecem Çetin
|
29 Mart 2024, Cuma - 12:30
AK Parti'nin acı günü!

Umre ibadetini yapmak üzere Medine'ye giderken uçakta beyin kanaması AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı, Darüşşifa Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis Üyesi  Osman Karaaslan, yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Osman Karaaslan'dan bugün acı haber geldi.  Karaaslan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Vefat haberi siyaset dünyasını yıkan  Osman Karaaslan, bugün  Hacılar Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından  Hacılar mezarlığına defnedilecek.

Ankara'da çok sayıda siyasi isim sosyal medya hesaplarından Karaaslan paylaşımlarında bulundular. 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sn. Osman Karaaslan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." paylaşımını yaptı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Genel Merkez MKYK Üyemiz Osman Karaaslan kardeşimizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Ailesine, yakınlarına ve AK Parti camiamiza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun… " ifadelerine yer verdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, " AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyemiz, Darüşşifa Okulları Yönetim Kurulu Başkanı, Değerli Dostum Osman Karaaslan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, " Genel Merkez MKYK Üyemiz Sn Osman Karaaslan’ın vefatı hepimizi derinden üzdü. Ailesine, yakınlarına ve AK Parti ailemize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun…" dedi. 

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, " Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığımız kıymetli bir yol arkadaşımız olan ağabeyim Osman Karaaslan’ı kaybettik. Duruşuyla, çalışmalarıyla örnek ve güzel bir insandı… Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesinin, sevdiklerinin ve AK Parti’mizin başı sağolsun."   ifadelerine yer verdi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2131440/ak-partinin-aci-gunu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.