Yeniden Refah Partisi İstanbu Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Mehmet Altınöz”den “Adaylıktan çekilmeyeceğiz” çıkışı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını belirterek, “Özellikle son 15 gündür adaylığımızla alakalı mali konular ile adaylıktan çekileceğimize ilişkin dedikoduları kesinlikle reddediyorum. Bu iddiaları ortaya atanlar ispat etmek durumundadır. İddialarını ispat edemezlerse müfteridirler, ahlaksızdırlar. Kesinlikle çekilmeyeceğiz, devam edeceğiz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Mart 2024, Cuma - 17:49
 Yeniden Refah Partisi İstanbu Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkan adayı Mehmet Altınöz”den “Adaylıktan çekilmeyeceğiz” çıkışı

Mehmet Altınöz, Beykoz Kanlıca’daki İskender Paşa Camisi’nde cuma namazının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

 Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz’e Yeniden Refah Partisi Beykoz Belediye Başkan adayı Kazım Alpay, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları da eşlik etti.

Cami cemaati ile sohbetten sonra esnaflar dinlediklerine işaret eden Altınöz, sahadaki izlenimlerini de paylaştı.

Emeklilerin sıkıntılarına işaret etti

Altınöz, sahada en çok emeklinin sıkıntısıyla karşılaştıklarını vurguladı.

Enflasyonun artması ve hayat pahalılığıyla geçim şartlarının ağırlaştığına işaret eden Altınöz, alım gücünün iyice düştüğünün altını çizdi.

“Mescid-i Aksa’nın etrafında çevrilen dikenli tellerin Türkiye’den gitmesi kalplerde derin yaralar açıyor”

Altınöz, İsrail ile ticaretin devam etmesi ve Mescid-i Aksa’nın etrafına çevrilen dikenli tellerin gitmesinin de kalplerde derin yaralar açtığını ifade etti.

Halkın bu ticaretin devam etmemesini istediğini dile getiren Altınöz, İsrail’in güvenliği için Malatya’da kurulan Kürecik Radar Üssü’nün de kapatılmasını talep ettiklerini de bildirdi.

Mehmet Altınöz, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın uygulamaya geçirilmesini istediği  en düşük emekli maaşının 20 bin TL’ye çıkarılması ve İsrail ile ticaretin kesilmesi şartlarının ne kadar önemli olduğunun görüldüğünü belirtti.

Şu anda çekmelerinin söz konusu olmadığını da vurgulayan Altınöz, şöyle devam etti:

“Adaylıktan çekileceğimize ilişkin dedikoduları kesinlikle reddediyorum”


“Herhangi bir anlaşma şu anda söz konusu değil”



http://www.ankaramasasi.com/haber/2131520/yeniden-refah-partisi-istanbu-buyuksehir-belediye-ibb-baskan-adayi-mehmet-altinozden-adayliktan-cekilmeyecegiz-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.