Özgür Özel'den Bahçeli'ye gönderme

31 Mart seçimleri sonrası partisinin ilk grup toplantısını gerçekleştiren Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Fazladan belediye kazanmakla iktidar olunmaz, Türkiye'de iktidar tektir o da Cumhurbaşkanlığı kabinesidir. " sözlerine atıfta bulundu. Özel, "CHP ülke içi siyasette ana muhalefet, yurt dışında Türkiye'nin partisidir" dedi.
Onur Çetinkaya
|
16 Nisan 2024, Salı - 13:55
Özgür Özel'den Bahçeli'ye gönderme

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçim maratonunun ardından partisinin grup toplantısını gerçekleştirdi.

TBMM'de haftalık toplantıda konuşan Özel, 31 Mart yerel seçiminde başarı yakalayan partisinin üyelerine ve seçmene teşekkür etti.

CHP olarak bize oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerine dair söz veren Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Fazladan belediye kazanmakla iktidar olunmaz, Türkiye'de iktidar tektir o da Cumhurbaşkanlığı kabinesidir. " sözlerine gönderme yaptı.

Özel, "CHP ülke içi siyasette ana muhalefet, yurt dışında Türkiye'nin partisidir" dedi.

31 Mart geride kalırken AK Parti'ye geçen Hatay için konuşan Özgür Özel, "Hatay seçimlerini yaşadık dün YSK'ya tam kanunsuzluk iddiası ile başvurumuzu yaptım. Hatay bizim kişisel, milli meselemizdir. " ifadelerini kullandı.

Ekonomi üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösteren CHP lideri, "Ekonomide de her gün daha kötüye gidiyoruz. Merkez Bankası'nın 25 yıllık karını bir sene bir avuç zengine verdiler. Recep Tayyip Erdoğan depremin yarattığı asrın felaketinin maliyeti kadar maliyeti inadı, iş bilmezliği ve liyakatsiz kişilere verdiği emirler sonucu hepimize ödetmiştir. Esnafın çiftçinin hakkını ondan soracağız söke söke alacağız." diye konuştu.

Son olarak İran-İsrail gerilimine değinen CHP Genel Başkanı,  tarafların gerginliği artıracak açıklamalardan eylemlerden uzak durmalarını istedi, çağrısını yineledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133917/ozgur-ozelden-bahceliye-gonderme
Etiketler: özgür özel
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.