Süper Lig 32. hafta VAR kayıtları açıklandı

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan maçlarda yaşanan VAR kayıtları, Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede özellikle dikkat çekti. Portekizli VAR hakemi Andre Narciso ile orta hakem Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki çarpıcı diyaloglar, maçın seyrini değiştiren anları gözler önüne serdi. Hakemler arasındaki polemik dolu görüşmeler, VAR sisteminin tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.
Afife Kaya
|
16 Nisan 2024, Salı - 23:17
Süper Lig 32. hafta VAR kayıtları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 32. haftasında oynanan maçlarda yaşanan olayların VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı. Özellikle Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede yaşanan çarpıcı diyaloglar dikkat çekti.

TFF'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Portekizli VAR hakemi Andre Narciso ile orta hakem Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki görüşmeler maçın seyrini değiştiren anları aydınlattı.

Fatih Karagümrük'ün Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadelenin 54. dakikasında yaşanan bir pozisyon büyük tartışmalara neden oldu. Rohden ile Ceccherini'nin ceza sahası içerisinde Bright Osayi-Samuel'e müdahalesi sonrasında hakem Tugay Kaan Numanoğlu, önce oyunu devam ettirdi. Ancak VAR ile yapılan görüşme sonrasında Numanoğlu, pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2133988/super-lig-32-hafta-var-kayitlari-aciklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.