Kızılcık Şerbeti'nden yeni bir tanıtım daha yayınlandı!

Show TV'de cuma akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekrana gelecek olan yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı.
Ecem Çetin
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 15:26
Kızılcık Şerbeti'nden yeni bir tanıtım daha yayınlandı!

Cuma akşamı 64. bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden 2. bir tanıtım yayınlandı. 

Abdullah Bey’in Nursema’ya beraber çalışmayı teklif ettiği tanıtımda Alev’in Ömer ve Kıvılcım’ın evindeki aile buluşmasına aniden gelmesi gerilimi artırıyor. Nursema’yı ilişkiye ikna etmeye çalışan Rüzgar’a, Nursema ‘’Bizim aramızdaki engeller aşılamaz.’’ diyor. Görkem ile Ünallar arasında sular durulmazken; Fatih, Doğa’ya onu sevdiğini söylüyor ancak beklediği karşılığı alamıyor. Nilay ile Görkem arasındaki hararetli tartışma sonucunda neler yaşanacağı izleyicide büyük merak uyandırıyor. Görkem’in Nilay’ın karşısında kendi kendine saldırdığı ve ardından yardım istediği anlar tanıtıma adeta damgasını vuruyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.       

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 64. Bölüm 2.Tanıtımı;

https://youtu.be/lCwFX3qmxXk

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139897/kizilcik-serbetinden-yeni-bir-tanitim-daha-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.