Zafer Algöz’den Okan Bayülgen ile ilgili şok açıklama

Zafer Algöz, Jülide Ateş'in '40' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, yıllarca birlikte çalıştığı Okan Bayülgen ile yollarının neden ayrıldığını açıkladı.
Zeliha Demirci
|
16 Ekim 2020, Cuma - 11:09
Zafer Algöz’den Okan Bayülgen ile ilgili şok açıklama

Jülide Ateş’in Haber Global'de yayınlanan 40 programına konuk olan Zafer Algöz, eski dostu Okan Bayülgen ile ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı.

Ateş’in, “Cem Yılmaz’ı Okan Bayülgen’e tercih mi ettiniz?” sorusuna Algöz, “Benim ölçülerime göre Cem Yılmaz 25 senedir Türkiye’nin 1 numarası. Komedyen olarak, sinema filmleriyle, senaryolarıyla…Okan Bayülgen ile 'Zaga' ve 'Televizyon Çocuğu' döneminde beraber çalışmıştık, yönetmenimiz de Şafak Bakkalbaşıoğlu’ydu. 'Dudu Teyze' benim bulduğum bir karakterdi, eskiden Cihangir’de oturuyordum, benim oturduğum evin tam karşı katında bir kadın vardı, bütün gün pencerenin kenarında oturup çay içiyordu aşağı bakarak. Çocukların oğlunun arabasına yanaşmasına sinir oluyordu. Kadın dikkatimi çekti, sonra da biz artık bunu kullanmaya başladık.” yanıtını verdi.

"Okan bize haber vermeden notere gitmiş"

Eski dostu Okan Bayülgen ile konuşmaya devam eden Algöz ilgi çeken şu açıklamaları yaptı:” Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki, benim de yaratıcılığını üstlendiğim işlere Okan bize haber vermeden gidip noter üzerinden kendi üstüne almış. Ben de o sordum; madem böyle bir şey yapıyorsun bizim niye adımız geçmiyor? Evet senin televizyon programında yapıyoruz ama, benim niye adım geçmiyor? 'Televizyon dünyasının kuralları böyledir' dedi, ben de 'Kusura bakma show dünyasının kurallarına göre değil, arkadaşlık dünyasının kurallarına göre hayatımı devam ettiriyorum' dedim."

"O dönem 'Dudu Teyze’ye reklam teklifi geldi, oradan da kendine ait bir para istedi. Onun da parasını takdim ettik. Olaylar böyle olunca baktım iş arkadaşlık, dostluğun dışında farklı bir yere gidiyor, baktım ki tatsızlık olacak, bunlar yaşandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmanın anlamı yok. İşin tadı kaçtı. Kırgınlık olunca 'vedalaşalım' dedik, vedalaştık.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/257627/zafer-algozden-okan-bayulgen-ile-ilgili-sok-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.