Bu fabrika sporcu üretecek

Ankara Masası
|
12 Haziran 2020, Cuma - 15:03
Bu fabrika sporcu üretecek

Ankara'da Spor Toto Teşkilatı ile Gölbaşı Belediyesi arasında yeni yatırımlar için iş birliği protokolü imzalandı.

Gölbaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in bir araya gelerek protokolü imzaladıkları belirtildi.

Protokole göre, Gölbaşı'nda bulunan Cumhuriyet Kapalı Salonu'nun ve spor kompleksi içinde yer alan sentetik çim sahanın yenileneceği, uluslararası düzeyde yarışmaların olabileceği bilardo salonu ile sekiz adet mini futbol sahasının yapılacağı ve yeni bir spor salonun inşa edileceği aktarıldı.

“Sporcu fabrikası dediğimiz bir spor salonu yapılacak”

Protokolün hayırlı olmasını temenni eden Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, “Yıllardır dile getirmiş olduğumuz uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceğimiz bilardo salonumuza bu protokol ile kavuşacağız. Sporcu fabrikası dediğimiz çocuklarımızın donanımlı şekilde yetişeceği bir spor salonun yapılması ile kaliteli eğitimin önü de açılmış olacak. Bilardo turnuvalarına Ankara’mızın nadide ilçesi Gölbaşı olarak ev sahipliği yapma hayalimiz artık gerçek olacak. Bu sayede spor turizmini başkentimize taşıyacak hem Gölbaşı’nın hem de Ankara’nın turizm kenti olmasına fayda sağlayacağız."ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/26663/bu-fabrika-sporcu-uretecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.