Çankayalı Vatandaşların Balkonu Menekşe İle Renkleniyor

Ankara Masası
|
26 Mart 2020, Perşembe - 16:05
Çankayalı Vatandaşların Balkonu Menekşe İle Renkleniyor

Çankaya Belediyesi, korona virüs nedeniyle evde kalan vatandaşlara balkon ve pencerelerini süslemeleri için menekşe dağıtımına başladı.

Çankaya Belediyesi, salgın hastalığa yönelik ilçe genelinde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarının yanı sıra vatandaşa moral olması amacıyla menekşe dağıtımına başladı. Uygulama, ilk günden yoğun bir taleple karşılaştı. Menekşeler, vatandaşların kapılarına bırakıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in talimatı ile başlatılan menekşe dağıtımında personel maske ve eldiven kuralı ile sosyal mesafe kuralına uydu.

Kendi seralarında ürettikleri menekşeleri vatandaşların evine kadar götürerek moral olmaya çalıştıklarını belirten Taşdelen, “Bu zor günlerimizde nefes aldığımız balkonlarımızı güzelleştirmek için kendi ürettiğimiz menekşeleri talep eden her vatandaşımızın kapısına kadar götürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamaya devam edeceğiz. Bu zor günleri hep beraber aşacağımıza inanıyorum. Tekrar vatandaşlarımızı mümkün olduğunca evde kalmaları konusunda uyarmak istiyorum. Hem kendi sağlıkları hem de toplum sağlığı için uzmanların tedbir uyarılarını da mutlaka dikkatle uygulamalarını rica ediyorum” diye konuştu.   Balkon ve pencerelerini süsleyecek menekşeleri getiren ekipleri tebessümle karşılayan vatandaşlar, Başkan Alper Taşdelen’e zor günlerden geçerken çiçekle moral verdiği için teşekkür ettiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2708/cankayali-vatandaslarin-balkonu-menekse-ile-renkleniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.