Şevval Şahin'den sonra sevgilisi Yiğit Marcus Aral gündemde

Katıldığı program sonrası Türkiye'de gündem olan Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, kız arkadaşına destek paylaşımı yaparken tehdit içerikli sözler kullandı.
Ankara Masası
|
28 Ekim 2020, Çarşamba - 12:01
Şevval Şahin'den sonra sevgilisi Yiğit Marcus Aral gündemde
Katıldığı programda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İstiklal Marşı hakkındaki sorulara cevap vermek istemediği için stüdyoyu terk eden Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'e sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan destek geldi.



''Seni Rencide eden mahluklar karşılarında beni bulacak''

Uzun süredir Şevval Şahin'le aşk yaşayan eski Survivor yarışmacısı Yiğit Marcus Aral, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan romantik pozlarını paylaşarak uzun bir mesaj yazdı.

Aral, tehdit içerikli paylaşımında, ''Canım aşkım! Senin kadar iyi bir kalbe sahip olan bir insanla tanışmadım. İçindeki pozitif enerjiyle etrafını aydınlatmaya devam edeceksin. Senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu. Seni rencide etmeye çalışan mahlukatlar karşılarında beni bulacaklar.'' ifadelerini kullandı. 



''Kandırıldım, dava açıyorum''

Şevval Şahin ise gündem olan program sonrası ''6 yaşımdan bu yana İngiltere'de büyüdüm. Bazı konuları bilmemek beni daha az Türk yapmaz. O programa sosyal sorumluluk için katıldım, kandırıldım. Dava açıyorum.'' diyerek hakkını arayacağını söylemişti. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/294700/sevval-sahinden-sonra-sevgilisi-yigit-marcus-aral-gundemde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.