Altındağ'a altın değerinde yatırım

Ankara Masası
|
18 Haziran 2020, Perşembe - 12:09
Altındağ'a altın değerinde yatırım

Altındağ Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde dev bir kültür merkezi inşa ediyor.

Altındağ Belediyesi, altın değerinde bir yatırımı daha vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor. Altındağ Belediyesi ekipleri, Örnek Mahallesi'nde yapımına devam ettiği dev kültür merkezini açmak için hızla çalışıyor.

Dev kültür merkezinin içerisinde; kütüphane, kadınlar için eğitim ve kültür merkezi, gençlik merkezi, spor merkezi, etüt merkezi ve engelliler için bir merkez yer alacak. Vatandaşlar kendi ilgi alanına göre keyifli vakit geçirirken hem öğrenecek hem de eğlenecek.

Tesisin şimdiden mahalleye güneş gibi doğduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı,”Mahalle sakinlerimiz sabırsızlıkla bekliyor. Biz de bir an önce tamamlayıp hizmete açabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Tesis 2500 metrekarelik alana sahip

Kültür Merkezi'nin yaklaşık 2500 metrekarelik bir alan üzerine kurulu olduğunu belirten Başkan Balcı, "Merkezimiz, zemin ve üzerinde 4 kattan oluşuyor. İçerisindeki bölümler vatandaşlarımızın rahatlıkla faydalanabilmesi için özenle tasarlandı. Her detayı düşündük. Tüm mahalle sakinlerimizi bu güzel tesisten faydalanmaya davet ediyorum" İfadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/29684/altindaga-altin-degerinde-yatirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.