CHP Ankara İl Başkanlığı Ayaş'ta

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve örgüt yöneticileri Ayaşlılarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Büşra Bayrak
|
06 Kasım 2020, Cuma - 16:13
CHP Ankara İl Başkanlığı Ayaş'ta

CHP Ankara İl Başkanlığı ilçe ilçe dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor. İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı önderliğinde Başkan Yardımcıları, Parti Meclis Üyesi ve Milletvekili Murat Emir, Parti Meclis Üyesi Alirıza Erbay ve Umut Akdoğan, İl Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları'nın son adresi Ayaş oldu.

İl Başkanı Akıllı önderliğindeki heyet ilçede yerel halk ile bir araya geldi. Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Ayaş çarşı esnafını da ziyaret eden heyet, esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın problemlerine yönelik çözümlerini aktaran CHP heyeti, daha sonra Ortabereket Köyü, Oltan Beldesi ve Ilıca Mahallesi'ni ziyaret etti. 

Heyet, yüz yüze ziyaretlerinde esnafın büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu, gençlerin işsizliğinin ve halkın geçim sıkıntısının hat safhada olduğunu gördüklerini belirtti. Vatandaşın bu sorunlarla uzun süre yaşayamayacağını aktaran heyet, acilen çözüm üretilmesi gerektiği konusunun altını çizdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/344300/chp-ankara-il-baskanligi-ayasta
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.