Ankara’da cinnet geçiren baba, eşi ve 2 çocuğunu katletti

Ankara’nın Keçiören ilçesinde cinnet getiren baba, yanında bulundurduğu tabanca ile eşini, kızını ve oğlunu vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan baba, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
IHA-20201107AW159668
|
07 Kasım 2020, Cumartesi - 02:33
Ankara’da cinnet geçiren baba, eşi ve 2 çocuğunu katletti

Olay, Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi Bağlum Sokak’ta bulunan apartman dairesinin 2’inci katında saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; Öztürk ailesi bireyleri arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Eşinin ve çocuklarının kafasına sıktı 

Tartışmanın büyümesi üzerine baba Adem Öztürk (54) yanında bulundurduğu tabanca ile eşi Nefik Öztürk (50), ve çocukları Selahattin(32) ile Seher Öztürk’e(26) ateş ederek evden uzaklaştı. Silah seslerini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde kafalarından silahla vurulan anne ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiklerini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüpheli babayı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda baba Adem Öztürk, Şehit Ali Rıza Bulut sokak üzerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İlk ifadesi ortaya çıktı

Öztürk'ün verdiği ilk ifadesinde, cezaevinden çıkan oğlu Selahaddin Öztürk tarafından darp edildiğini ve bunun için oğlunu öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Diğer aile bireylerini neden öldürdüğü sorulan katil babanın, eşi ve kızını da oğlunun yanında oldukları için öldürdüğünü söylediği belirtildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/344983/ankarada-cinnet-geciren-baba-esi-ve-2-cocugunu-katletti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.