Altındağlılar yeni pazar alanlarına kavuşuyor

Ankara Masası
|
30 Haziran 2020, Salı - 12:11
Altındağlılar yeni pazar alanlarına kavuşuyor

Ankara Altındağ'da 3 farklı mahalleye inşa edilen yeni semt pazarlarının tamamlanmasına çok az kaldı.

Altındağ Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için Karacaören, Karapürçek ve Gültepe mahallelerindeki pazar alanlarının inşaatında sona yaklaştı.

Kapalı semt pazarlarının iç ve dış dekorasyonunda her detayın büyük bir titizlikle düşünüldüğünü söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, “Pazar yerlerimizin Altındağlı hemşehrilerimiz için kolay ulaşılabilir olmasına, konforlu ve temiz alışverişin adresi olmasına büyük özen gösteriyoruz. Pazar yerlerimiz, aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar oldukça konforlu olacak şekilde dizayn edildi. Kolayca temizlenebilen ızgara sistemi sayesinde, Altındağlıların temiz ve ferah bir alanda alışverişlerini yapabilmesi sağlandı” diye konuştu.

 Engelliler unutulmadı

Pazar alanlarında engellilerin de unutulmadığını vurgulayan Başkan Balcı, “Pazar alanlarımızın hepsinde, güvenlik ve Zabıta noktaları bulunuyor. Ayrıca her zaman olduğu gibi, yine engelli vatandaşlarımızı unutmadık. Pazar alanlarımız, engellilerin de rahatlıkla alışveriş yapabileceği şekilde tasarlandı” ifadelerini kullandı.

Semt pazarlarının mahalle halkına ve pazar esnafına hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Balcı, “Altındağlı hemşehrilerimize bereketli alışverişler, pazar esnaflarımıza ise hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/36483/altindaglilar-yeni-pazar-alanlarina-kavusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.