Yaşlı kadının vahşi ölümü!

Ordu’nun Korgan ilçesinde evde tek yaşayan yaşlı kadın, domuz bağı ile bağlanıp, çuvala konulmuş halde ölü bulundu. Yaşlı kadının bazı eşyalarının çalındığı öğrenildi.
IHA-20201114AW166282
|
14 Kasım 2020, Cumartesi - 23:45
Yaşlı kadının vahşi ölümü!

Olay, ilçeye bağlı Sarıaliç Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evinde tek yaşayan Makbule Sarı’dan (74) haber alınamaması üzerine yetkililere bilgi verildi. Yapılan inceleme sonrası yaşlı kadının elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanarak çuvala konulduğu ve çuvalın da dikilerek, ölüme terk edildi belirlendi.

Evinde yapılan incelemelerde yaşlı kadının eşyaların kurcalandığı fark edildi. 

Yapılan çalışma sonrası evden televizyonun çalındığı bilgisine ulaşılırken, ekipler konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

“Her tarafı bağlanmış, çuvala konulup dikilmiş”

Sarıalıç Mahalle Muhtarı Mustafa Bilgi, akşam saatlerinde kadının evine geldiklerinde gördükleri karşısında şoke olduklarını aktarırken “İlk defa böyle bir şey görüyoruz. Her tarafı bağlı, çuval ve çarşaf içerisine konulmuş bir de üzerine dikilmiş. Sonrasında olay yeri ekipleri geldi ve incelemeler devam ediyor. Bir miktar paranın çalındığı söyleniyor ve ev talan olmuş. Kadını etkisiz hale getirince bütün eşyaları dökmüşler. Evinden televizyonunu da götürmüşler” dedi.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsi için gönderilirken, Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri konuyla alakalı geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/365836/yasli-kadinin-vahsi-olumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.