Altındağ’da düğün sezonu başladı

Ankara Masası
|
01 Temmuz 2020, Çarşamba - 14:15
Altındağ’da düğün sezonu başladı

Altındağ’da korona virüs tedbirleri nedeniyle Mart ayında faaliyetleri durdurulan düğün salonları yeniden açılıyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye uyularak Altındağ Belediyesi Düğün Salonları ve Kına Konaklarının kapılarını yeniden açıyor.

Evlenecek olan adaylar için müjdeyi veren Belediye Başkanı Asım Balcı,  “Herkes için, hepimizin sağlığı için yeni kurallar, uyulması hayati önem taşıyan tedbirler var. Tüm tesislerimizi bu tedbirler ve üst düzey hijyen kurallarıyla yeniden açıyoruz” şeklinde konuştu.

“Kurallara uymak şart”

Yeni normal hayata uyum sağlamak konusunda herkesten hassasiyet beklediğini söyleyen Başkan Balcı, “Herkes için, hepimiz için yepyeni bir dönem. Yeni normal hayatımıza, sağlığımız için konulan kurallara uyum sağlamak zorundayız. Bu hem bizim için hem de halk sağlığı için çok önemli" dedi.

Hazırlıklar tamam

Altındağ Belediyesi bu kapsamda, özel olarak işletilen kına konakları ve düğün salonlarının dezenfekte işlemlerini de tamamladı.

Belediyenin düğün salonları ile kına konaklarında maske ve sosyal mesafe zorunluluklarına uygun hareket edilmesi için tüm hazırlıklar yapıldı.

Gerekli olan her yere uyulması zorunlu olan kurallar hakkında bilgilendirme notları asılırken,. merkezlerin içerisine ve dışarısına el dezenfektan cihazları konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/37242/altindagda-dugun-sezonu-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.