İzmir’de plastik fabrikasında yangın

İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan bir plastik fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında söndürüldü.
IHA-1228276
|
01 Aralık 2020, Salı - 02:26
İzmir’de plastik fabrikasında yangın

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir plastik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlere 17 itfaiye aracı ve 10 su tankeriyle müdahale edildi. Yangın söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri fabrikanın çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

"Alev topu gibi olmuş"

Yangın sırasında içeride bulunduğu öğrenilen 6 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O isimlerden Ecevit Kılınç, “Yemeğe çıktık hep beraber, 6 kişiyiz. Bir kişi yemeğini alıyor, içeriye geri gidiyor. O sırada bir arkadaşımız yemeğini alıp içeri gitti. Arkadaşımız bağırdı çağırdı, içeriye gittik alev topu gibi olmuş matbaa makinası olmuş. Yangın tüpü ile söndürülecek gibi değil zaten her taraf boya kaynıyor. Ondan sonra patlamalar oldu, kendimizi dışarıya attık.” dedi.

Yangın ekiplerin 2 buçuk saatlik çalışması ardından kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/410661/izmirde-plastik-fabrikasinda-yangin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.