Yarkadaş'tan Kaftancıoğlu'na cinsel taciz tepkisi

Eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K.'nin tecavüzden tutuklanması partiyi karıştırdı. Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, olayın örtbas edilmeye çalışıldığını iddia ederek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
02 Aralık 2020, Çarşamba - 16:44
Yarkadaş'tan Kaftancıoğlu'na cinsel taciz tepkisi

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabından olaya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Yarkadaş, olayın örtbas edilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

"Orada genç kızımıza ne dediniz?"   

Yarkadaş, "Ümraniye'de tacize uğradığını söyleyen D. adlı genç kızımızın durumunu ilçe başkanı Zeynel Karaya size aktardı mı? Siz genç kızımızı il başkanlığına çağırdınız mı? Orada genç kızımıza ne dediniz? Ve o genç kızımız sizinle yaptığı konuşmanın ardından neden 7 arkadaşıyla birlikte partiden istifa etti? Evet; neden neden!" diye yazdı.

Sultangazi'de de taciz iddiası

"Sultangazi'de CHP'li bir yönetici tarafından tacize uğradığını söyleyen bir kadının durumunu size aktarmaya çalışan eski ilçe sekreterinin mesajlarını neden cevapsız bırakıyorsunuz?" paylaşımında bulunan Yarkadaş, ayrıca şunları yazdı:

"Son bir örnek daha: Pazar gecesi patlayan Maltepe rezaleti sonrası, twitimin altına yazılan ve dün gazetelerde haber olunca gördüğüm bir rezalet var. Ö.H. adlı bir partilimiz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı iki kişinin ismini veriyor ve taciz suçlamasında bulunuyor. Hepsi birbirinden üzücü olaylardan bahsetmek çok acı."

Barış Yarkadaş, CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun, İstanbul'daki tüm iddialarla ilgili re'sen soruşturma başlatması gerektiğini dile getirdi.

(AA) 

http://www.ankaramasasi.com/haber/416368/yarkadastan-kaftanciogluna-cinsel-taciz-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.