Fetullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?

Hürriyet yazarı Nedim Şener, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in koronavirüse yakalandığını iddia etti. Gülen'in 33 dakikalık yeni görüntü kaydına dikkat çeken Şener, "Konuşması boyunca zor nefes almakta zorlandığı görülüyor. Ölmemiş ama ölmüşten beter" dedi.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2020, Çarşamba - 09:40
Fetullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren Hürriyet yazarı Nedim Şener oldu. Bugün "FETÖ elebaşı koronavirüse mi yakalandı?" başlıklı bir köşe yazısı kaleme alan Şener, "Konuşması boyunca zor nefes aldığı görülen FETÖ elebaşının, konuşmasının nefes almada yaşadığı zorluktan dolayı defalarca kesildiği ve montajla 33 dakikalık kayıt haline getirildiği görülüyor." ifadelerini kullandı. 

Köşe yazısının bir bölümü şöyle:

FETÖ elebaşı Gülen’in koronavirüse yakalandığı iddiaları, örgüt üyelerinin yazışmalarında ortaya atıldı. FETÖ’cüleri izleyen Emniyet birimleri, hem FETÖ’cü hesaplar hem de Amerika üzerinden araştırmaya girişti. FETÖ’cü hesaplar koronavirüsün Gülen’e çok yakın isimlerden bulaştığı iddiasını paylaştı. FETÖ’nün tepe yöneticilerinden İsmail Büyükçelebi, Twitter hesabından, “Yaşadığımız şartlar içerisinde hiç kimse kendisine bulaşmadığından emin olamaz. Hatır gönül deyip misafir kabul edenleri de aklım almıyor. Ciddi bir ikaz... Cemaat içerisinde bu kadar yayılmasına rağmen maskesiz insanlarla görüşenleri aklım almıyor” diye yazdı.
FETÖ elebaşının da koronavirüse yakalandığı iddiası örgüt üyeleri arasında öyle hızlı yayıldı ki, Gülen “Hasta değilim” mesajı vermek için apar topar kamera karşısına oturtuldu.

Şeker, tansiyon gibi kronik hastalıkları yanında yürümekte zorlanan nefes güçlüğü çeken FETÖ elebaşına en yakın isimlerden örgüt yöneticisi Osman Şimşek de “Hocamızın COVID-19 olduğu kesinlikle yalan, sağlığı gayet iyi. Az önce namaz ve sohbette beraberdik. Dostlarımıza arz ederiz” diyerek iddiaları yalanladı.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız
http://www.ankaramasasi.com/haber/430853/fetullah-gulen-koronaviruse-mi-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.