Çaydanlıkla direndiği polisleri ölümle tehdit etti

Bursa’da geçtiğimiz yıl evinin önündeki doğalgaz borusunu keserek, mahalleyi havaya uçurmak isteyen kadın, yine ortalığı karıştırdı. Mahalle sakinleri ile kavga eden kadın, olay yerine gelen polis ekiplerine çaydanlıkla direnip tehditler savurdu.
IHA-20210110AW211782
|
10 Ocak 2021, Pazar - 09:58
Çaydanlıkla direndiği polisleri ölümle tehdit etti

Olay, merkez Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akgül Y. (41) ile mahalle sakinleri arasında gürültü sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Akgül Y., sokaktan topladığı taşları vatandaşların evlerine fırlatıp küfürler etmeye başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekiplere çaydanlıkla direndi

Olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşların şikayetçi olması üzerine Akgül Y.’yi kadın polis eşliğinde gözaltına almak istedi. Ancak Akgül Y., eline aldığı çaydanlık ile polis ekiplerine direnerek, küfür etmeye devam etti. Akgül Y., kendisini gözaltına almak isteyen ekiplere, "Kimi gözaltına alacaksın. Çarşıdan gömlek mi alıyorsun" diye tepki gösterdi. 

Polis ekiplerine ölüm tehdidi

Saldırgan kadın bir süre sonra ekiplerin müdahalesi ile gözaltına alındı. Sinirlerine hakim olamayan kadın bu anlarda ekip aracını tekmeledi. Polis memurlarına tehditler savuran Akgül Y.  "Sizinle görüşeceğiz, öldürürüm yaşatmam sizi, ben cezaevinde memuru yaktım siz kimsiniz" dedi. Polis aracına bindirilen kadın ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Mahalleyi havaya uçurmak istemişti

Öte yandan Akgül Y. geçtiğimiz yıl mahalle sakinleri ile kavga ettikten sonra, kapısının önündeki doğalgaz borusunu keserek, elindeki sigara ile mahalleyi havaya uçurmak istemişti. Bölgeye gelen Bursagaz ekipleri, doğalgaz hattını kapatarak, olası bir facianın önüne geçmişti. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/508268/caydanlikla-direndigi-polisleri-olumle-tehdit-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.