CHP'li Fahri Yıldırım'dan AK Partili Mustafa Hasgül'e kar küreme aracı yanıtı

CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, Ankara’da sıcak havada seyir halinde olan Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) ait kar küreme aracının videosunu paylaşarak duruma tepki gösteren AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’e yanıt verdi. CHP’li başkan bahsi geçen günle ilgili Meteorolojinin kar uyarısı olduğuna dikkat çekti.
Zeliha Demirci
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 12:17
CHP'li Fahri Yıldırım'dan AK Partili Mustafa Hasgül'e kar küreme aracı yanıtı

Ankara’da geçtiğimiz yılın son döneminde etkili olan kar yağışı ardından yaşananlarla ilgili başlayan tartışmalarda AK Parti ve CHP arasındaki gerginlik sürüyor. Sıcak havada seyir halinde olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) ait kar küreme aracının videosunu paylaşarak duruma tepki gösteren AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’e yanıt CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım’dan geldi.

"Kar ve dolu gündeme gelebilir uyarısı verildi"

Ankara Masası’na açıklamada bulunan Başkan Yıldırım, bu konuda siyaset malzemesi yapacak bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi. Bahsi geçen günle ilgili Meteorolojinin kar uyarısı olduğunun altını çizen Yıldırım “AK Parti Çankaya İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Hasgül son derece kibar, nazik bir ilçe başkanımız. İlişkilerimiz de gayet iyi. Atmış olduğu tweette bir bilgi eksikliği var. Çünkü Meteoroloji Genel Müdürlüğü sabaha karşı havanın sert rüzgarlı ve yağmurlu olacağını duyurdu. Ama buna bağlı olarak da geçişlerin olacağını bildirdi. Sıcaklık seviyesine göre kar ve dolu gündeme gelebilir uyarısı verdi. Takdir edersiniz ki doğa olayları önceden önlenemez. Ancak tedbirlerle müdahale edersiniz. Bu konuda Başkanımızı ve belediyemizi eleştirecek ya da onu siyaset malzemesi yapacak bir durum söz konusu olamaz. Kardeşimizin bilgi eksikliği olabilir. Bu vesileyle biz de bu bilgi eksikliğini tamamlamış olalım” şeklinde konuştu.

Mustafa Hasgül ne demişti?

AK Partili Hasgül, geçtiğimiz günlerde sıcak havada seyir halinde olan ABB’ye ait bir kar küreme aracının videosunu paylaşmıştı. Hasgül,  “İş bilmezlik nasıl olur? Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralıların gözüne sokacak şekilde bunu cümle aleme gösteriyor. Bir tane yetkili de kar ne zaman yağar buzlanma ne zaman olur diye kafa yormuyor. Yazıktır günahtır." ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/517833/chpli-fahri-yildirimdan-ak-partili-mustafa-hasgule-kar-kureme-araci-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.