Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbo Şov açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan isimlerin sosyal medyada linç edilmesine tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
21 Ocak 2021, Perşembe - 13:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbo Şov açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na canlı bağlantıyla katıldı. CHP'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan isimlerin sosyal medyada linç edilmesine tepki gösterdi.

Erdoğan, "CHP kendisine oy vermeyen öğretmeni öğretmen, polisi polis, hakimi hakim, rektörü rektör saymıyor. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. CHP'ye destek vermeyen çiftçiyi insan yerine bile koymuyorlar. Kendi yanlarında yer alamayan işçiye, esnafa, sanatçıya hakarette sınır tanımıyorlar. Hatta bu zihniyet işi, ülkemizin güzide bir sanatçısını televizyon programına misafir olarak katılanları linç ettirmeye kadar vardırdı." dedi. 

İbo Şov konuklarına linç

Sağlığına kavuştuktan sonra yeni yılla birlikte ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, son programına Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan, Ender Balkır ve Haluk Levent'i konuk almıştı. Konuklar, İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz yıllarda AK Parti'den milletvekili aday adayı olması nedeniyle sosyal medyada linç edilmişti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/538240/cumhurbaskani-erdogandan-ibo-sov-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.