Büyükşehir Belediyesi hijyen desteğini sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla etkin mücadele etmek ve toplum sağlığını korumak amacıyla hijyen desteğini sürdürüyor.
Büşra Bayrak
|
22 Ocak 2021, Cuma - 13:19
Büyükşehir Belediyesi hijyen desteğini sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde toplum sağlığını korumak için hijyen desteğini aralıksız sürdürüyor.

Kent genelinde ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, esnaf odaları ile pazarcı ve mahalle esnafını ziyaret ederek hijyen desteğinde bulunan Ankara Zabıtası son olarak başkentin birçok noktasında hizmet veren taksi duraklarına ve esnafına 18 bin 750 maske dağıttı.

Hijyen kuralları ve sosyal mesafe uyarısı

Koronavirüs salgının başladığı günden bugüne kadar denetimlerine de ara vermeden devam eden Ankara Zabıtası ekipleri, hijyen kuralları ve sosyal mesafenin korunması konusunda da uyarılarda bulunuyor.

Özellikle toplu taşıma araçlarında hijyen desteğini aksatmadan sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Veda Oğan, “Ankara’da 8 ayrı taksi durağımızda, taksici esnafımızı ziyaret ederek maske ve dezenfektan dağıtımında bulunduk. Aynı zamanda temizlik ve maske kurallarını da hatırlattık. Umut ediyoruz ki en yakın zamanda hep beraber el ele vererek bu dönemi atlatacağız” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/540617/buyuksehir-belediyesi-hijyen-destegini-surduruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.