Akşener'den Öcalan posteri açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "HDP binasında Öcalan posteri bulununca şaşırıyorlar. Neden şaşırdıklarını anlayabilmiş değilim. Seçim zamanı mektubunu okutmaya gelince, hiçbiri bunu dert etmiyor." dedi.
Ankara Masası
|
27 Ocak 2021, Çarşamba - 10:35
Akşener'den Öcalan posteri açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. HDP Esenyurt ilçe binasına düzenlenen operasyona değinen Akşener, Diyarbakır’da düzenlenen Nevruz kutlamaları sırasında Öcalan'ın yazdığı mektubun okutulmasını hatırlattı.

"Bu Cumhur İttifakı gerçekten bir acayip. HDP binasında Öcalan posteri bulununca şaşırıyorlar. Neden şaşırdıklarını anlayabilmiş değilim. İçişleri Bakanı sosyal medya üzerinden şaşkınlığını dile getiriyor, onu hiç anlayabilmiş değilim." diyen Akşener, "Seçim zamanı mektubunu okutmaya gelince, bunların hiçbiri bunu dert etmiyor. Sayın Erdoğan, seçim zamanı Apo için için kendisine sorulan bir soruya "Bizim Mehmet'i gönderiyorum İmralı'ya" diyor. Allah Allah bu Mehmet kim diyoruz. Bir bakıyoruz Apo'nun kardeşiymiş, ailecek görüşüyor bunlar. Gerçekten bek şoktayım. Kankilik yapanlar şaşkın. Biz ne yağacağız?" ifadelerini kullandı.

HDP kapatılsın diyenlerin bunun için en ufak bir adım atmadığını, atamadığını söyleyen Akşener, büyük bir soru işareti olduğunu ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/548392/aksenerden-ocalan-posteri-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.