Lord of the Rings Gollum'un çıkış tarihi ertelendi

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihi ertelendi.
Ankara Masası
|
30 Ocak 2021, Cumartesi - 19:35
Lord of the Rings Gollum'un çıkış tarihi ertelendi

Deadaic Entertainment 2019 yılında yeni oyunu Lord of the Rings Gollum’u tanıtmıştı. Oyunun duyurusundan sonra geçtiğimiz 2020 senesinin yaz aylarında şirket tarafından da  oyunun Steam, Xbox ve PlayStation’da yer alacağını belirten bir fragman yayınladı. Geliştirici şirket bütün bunların üzerine yeni oyununun 2021 senesinde oyuncular ile buluşacağını söylemişlerdi.

Fakat geliştirici şirket tarafından oyunun bekleyenlerini üzecek bir haber geldi. Geliştirici ve yayıncı Daedalic, 2021’de çıkması planlanan Lord of the Rings: Gollum’un çıkış tarihini 2022’ye erteledi. Türkçe altyazı desteğine sahip olan aksiyon macera oyunu, 2022 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya çıkacak. 

Deadlic,  Lord of the Rings Gollum’un PlayStation 5’e daha uyumlu bir hale getirileceğini ve oyuna ışın izleme gibi yeni nesil teknoloji desteklerini ekleyeceğini dile getirdi. Son olarak Oyunun yeni çıkış tarihinin 2022 yılı olarak güncelleyen şirket, oyunun hangi ayda ya da hangi dönemde çıkacağına dair ise henüz bir bilgi vermedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/554509/lord-of-the-rings-gollumun-cikis-tarihi-ertelendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.