Dış mihraklar ve küresel baronlara sert mesaj

İletişim Başkanı Altun, “Oyunları bozacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” mesajı verdi
Ankara Masası
|
07 Ağustos 2020, Cuma - 16:36
Dış mihraklar ve küresel baronlara sert mesaj

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, milli ve bağımsız ekonomi için atılan her adımın, küresel sömürü çetelerini Türkiye’ye karşı üstü örtülü kirli bir operasyona zorladığını belirterek, “Başarılı ekonomi yönetimi ve güçlü liderlik ile tüm oyunları bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi.

Türkiye’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde son 18 yılda büyük bir şahlanış dönemine girdiğini belirten Altun, bu yükselişin, dış mihraklar ve küresel sömürü düzeni baronlarının kirli oyunlarıyla kesintiye uğratılmak istendiğini vurguladı.

“Son dönemde, kur oyunları üzerinden doğrudan ekonomimizi hedef alan saldırıların kimler tarafından organize edildiği çok iyi bilinmektedir.” diyen  Altun, Türkiye’nin salgın sürecinde yürütmüş olduğu başarılı sağlık ve ekonomi sistemiyle tüm dünyaya örnek olduğunu dile getirdi.

Fahrettin Altun açıklamasında şunları ifade etti:

“Başarılı ekonomi yönetimi ve güçlü liderlik ile tüm oyunları bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”

“Ülkemizin ekonomik yükselişi ve Akdeniz’in barış diyarı olabilmesi için kararlılıkla savunduğu tezleri, yıllarca sömürü çarkını işleten kan emici odakların oyunlarını boşa düşürmüştür.

Milli ve bağımsız ekonomi için attığımız her adım, küresel sömürü çetelerini Türkiye’ye karşı üstü örtülü kirli bir operasyona zorlamıştır. Başarılı ekonomi yönetimi ve güçlü liderlik ile tüm oyunları bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti, algı operasyonlarıyla diz çöktürülecek bir ülke değildir.”

“2020 yılı birinci çeyrek büyüme oranlarında 4,5 puan ile; G-20 ülkeleri, Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında açık farkla birinci olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, algı operasyonlarıyla diz çöktürülecek bir ülke değildir.”

“Ekonomimiz her geçen gün güçlenerek yoluna devam etmektedir”

“Ekonomimiz her geçen gün güçlenerek yoluna devam etmektedir. Tüm ekonomik veriler, tablolar, grafikler ve rakamlar Türkiye’nin ekonomik gücünü dost düşman herkese göstermektedir. “

http://www.ankaramasasi.com/haber/56946/dis-mihraklar-ve-kuresel-baronlara-sert-mesaj
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.