MKE Ankaragücü farklı yenildi

Süper Lig'in 27. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yendi.
Ankara Masası
|
27 Şubat 2021, Cumartesi - 16:15
MKE Ankaragücü farklı yenildi

Süper Lig'in 27. haftasında Atakaş Hatayspor evinde MKE Ankaragücü'nü ağırladı. 

Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynan mücadelede hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Ankaragücü'nde 16. dakikada sağ kanatta topla buluşan Lobzhanidze ceza alanına girer girmez içeriye çevirdi, altıpas çizgisi üzerinden vuruşunda fileleri havalandıran Börven takımını 1-0 öne geçirdi.

Hatayspor kalesinde golü gördükten sonra ataklarını arttırdı ve rakip ceza sahasında çoğalmaya başladı. Ev sahibi takım Katranis ve Selim'in ortalarıyla etkili olmaya çalıştı.

45'te sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Selim'in ceza alanına kestiği topa altıpasın içinde kafayı vuran Diouf skora tekrar dengeyi getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında konuk ekipte Paintsil, Hataysporlu Aabid'e arkadan faul yaptı. Hakem Atilla Karaoğlan, Paintsil'e ilk önce sarı kart gösterdi.  Daha sonra VAR'a giden Karaoğlan, sarı kartı iptal ederek kırmızı kartı gösterdi. Paintsil 45+3'te takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya ataklarla başlayan Hatayspor, 54'te Lukasik'in eline çarpan top sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Diouf kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü ev sahibi ekibe geçti. İkinci golden 10 dakika sonra ceza rahası içinde yerde kalan Akintola, takımına penaltı kazandırdı. Bu defa Diouf yerine Akintola topun başına geçti ve farkı 2'ye çıkardı.

Skor 3-1'e geldikten sonra Ankaragücü atağa çıksa da Hatayspor'un kalecisi Munir, gole izin vermedi.

75'te sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Selim'in ceza alanı içinden yaptığı ortayla arka direkte buluşan Akintola rakibinden kurtulup çaprazdan vurdu ve fileleri havalandırdı.

Mücadele ev sahibi takımın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

(NTV Spor)

http://www.ankaramasasi.com/haber/622276/mke-ankaragucu-farkli-yenildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.