Sincan’ın simgesi lale ile birlik mesajı

Ankara Masası
|
22 Nisan 2020, Çarşamba - 12:37
Sincan’ın simgesi lale ile birlik mesajı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle fedakârca hizmetlerine devam eden sağlık çalışanı, eczacılar ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, korona virüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçen sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Çalışmalarından dolayı sağlıkçıları kutlayan Başkan Ercan, her türlü ihtiyaç ve isteklerini karşılamaya hazır olduklarını belirterek, lale ve siperli maske hediye etti.

Eczacılar ile emniyet mensuplarını da unutmayan Başkan Ercan, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla sürpriz ziyaret ile görevlilere lale ve siperli maske hediye etti.

“LALELER TASAVVUFTA VAHDETİ YANİ BİRLİĞİ TEMSİL EDER”

Sincan’ın simgesi laleleri personele takdim eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Şehrimizin sembolü, güzelliğin timsali laleler açmaya başladı. Laleler eşsiz güzellikte çiçekler, ama 15 gün ömürleri var. 15 günlük temaşa zevkini tattırmak için bir yıl sabırla beklerler. Biz de laleler gibi bu süreçte biraz sabredelim, sonra baharın coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Laleler tasavvufta vahdeti yani birliği temsil eder. Biz de birlik içerisinde, dayanışma içerisinde olduğumuz zaman Allah’ın izniyle bu süreçten çıkıp baharı coşkuyla kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/6253/sincanin-simgesi-lale-ile-birlik-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.