Mansur Yavaş: Kraldan çok kralcılık yapan bürokratlar var

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Zaman zaman kraldan çok kralcılık yapan bürokratlar ortaya çıkıyor. Onlar bazı hizmetleri engellemeye çalışıyor." dedi.
Ankara Masası
|
24 Mart 2021, Çarşamba - 10:23
Mansur Yavaş: Kraldan çok kralcılık yapan bürokratlar var

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın canlı yayın konuğu oldu. 

Belediyede çalışan bir memur olduğunu, 5 yıl için görevlendirildiğini vurgulayan Yavaş, "Seçimden önce de söylemiştik; biz bu seçimi alacağız ama zafer kazanmış olmayacağız. Bize oy vermeyenleri üzmeyeceğiz ama pişman edeceğiz. Daha fazla hizmet ederek insanları ayrıştırmayarak, 'Biz hata etmişiz ,keşke biz de verseydik' dedirterek... Belediyecilik budur. Bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz ve ürkmüyoruz." dedi.

"Hizmetleri engellemeye çalışıyorlar"

Yaşadıkları sıkıntılara değinen Yavaş, "Zaman zaman kraldan çok kralcılık yapan bürokratlar ortaya çıkıyor. Onlar bazı hizmetleri engellemeye çalışıyor. Yazı yazıyorsun cevap vermiyorlar." şeklinde konuştu.

"Bize asla dönmeyecek bürokratlar var"

Hem hükümetle hem de bakanlıklarla birlikte çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Yavaş, "Direkt teflonu açtığım zaman görüşebildiğim bakan da var bize asla dönmeyecek bürokratlar da var. Cumhurbaşkanı ile de görüştüm. Ankara için 22 tane konu götürdüm. Daha sonra Çevre Bakanlığına havale ettiler ve çözüldü" diye ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/666132/mansur-yavas-kraldan-cok-kralcilik-yapan-burokratlar-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.