Şemdinli'den şehit haberi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev sırasında dereye düşerek yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Günaydın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
16 Nisan 2021, Cuma - 19:55
Şemdinli'den şehit haberi

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 4 gün önce dereye düşerek yaralanan askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hakkari Şemdinli'de 12 Nisan 2021 tarihinde Erdemli deresine düşerek yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 16 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi

Şehit ateşi Malatya'ya düştü

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Şehbayram Mahallesi’nde yaşayan şehit Ramazan Günaydın’ın anne ve babasına acı haber iletildi. Evli ve 2 çocuk babası olan şehidin eşinin talebi üzerine şehidin cenazesinin yarın Adana’nın Yüreğir ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Şehidin baba evinde kurulan taziye çadırında baba Mehmet Günaydın taziyeleri kabul ederken, apartman Türk bayrakları ile donatıldı.

Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da şehidin ailesini ziyaret ederek başsağlığı mesajlarını ilettiler. Ziyarette İl Müftüsü Veysel Işıldar da Kuranı Kerim tilaveti okuyarak, şehit için dua etti.

Şehidin babası, oğlunun Ramazan ayında dünyaya geldiğini ve yine bir Ramazan ayında şehadete erdiğini belirterek vatan sağ olsun dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/714586/semdinliden-sehit-haberi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.