Yetkin Öztürk, Mansur Yavaş'ın en büyük icraatını açıkladı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bundan 3-5 yıl önce rüşvetin dönmediği iş yoktu." dedi. Mansur Yavaş döneminde bu surecin bittiğine işaret eden Öztürk, "Bundan daha büyük icraat mı olur?" diye sordu.
Ankara Masası
|
08 Mayıs 2021, Cumartesi - 16:33
Yetkin Öztürk, Mansur Yavaş'ın en büyük icraatını açıkladı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yanıtlayan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik "Büyük projesi yok" eleştirilerine yanıt verdi.

"Mansur Bey ne çaldı ne çaldırdı, ne zıkkımlandı ne de zıkkımlandırdı." diyen Öztürk, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bundan 3 yıl önce, 5 yıl önce şahit olduğum için söylüyorum rüşvetin dönmediği iş yoktu. Arzu ederlerse beni dava edebilirler. Hepsini çağırsınlar ispat edeyim" ifadelerini kullandı.

Bu sürecin Mansur Yavaş döneminde bittiğine işaret eden Öztürk, "Bundan daha büyük icraat mı olur?" diye sordu.

"Ankara'nın her yerinde üretim var"

Ankara'da üretime geçildiğini kaydeden Öztürk, "Dün en az 20 bin dönüm arazide gördüm, mısır silajı ekilmiş. Ben çiftçiyim. Köylerimizde şu anda binlerce aileye buğday tohumu verildi." şeklinde konuştu. 

Öztürk şu şekilde devam etti: 

"Benim köyüm 180 haneydi. Şu anda yaşana 10 hane ancak kaldı. Köylerde kimse kalmadı. Bakın bakalım 926 köyde kaç nüfus kalmış? İnsanlar organize sanayilerde maalesef asgari ücretle güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamış. Millet üretimden uzaklaşmış. Mansur Bey tekrar toprakla buluşturdu. Bundan daha büyük bir proje olabilir mi? Geçmişi eleştirmek için söylemiyorum. Ankara tarım şehri. Hepimizin çocukluğuna bir dönelim, yerli malı haftaları yapmaz mıydık? Nereye gitti bu yerli malı haftaları, buhar mı oldu? Mansur Bey halkı bununla buluşturdu. Şu anda Ankara'nın her yerinde üretimler oluyor. Kadın kooperatifleri kuruluyor. Güneşin Kadınları Kooperatifi'ni kuruyoruz.  Mansur Bey, kadınlara alım garantili  kooperatifler kurduruyor. Pozitif ayrımcılık yapıyor. Bundan daha büyük proje olabilir mi? Büyük projeden kasıt, ihalenin rakamı mıdır?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/765140/yetkin-ozturk-mansur-yavasin-en-buyuk-icraatini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.