Antalya’da evleri yanan yaşlı çiftin korku dolu anları

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşlı çiftin yaşadığı evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangın esnasında işitme engelli yaşlı adamın hiçbir şeyden habersiz balkonda oturması yürekleri ağza getirdi. Yangını kendi imkanı ile söndürmeye çalışırken yüzü adeta kömür rengine dönen kadının feryatları ise yürekleri burktu.
IHA-20210510AW316663
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 11:46
Antalya’da evleri yanan yaşlı çiftin korku dolu anları

Kepez İlçesi Baraj Mahallesi 5942 sokak üzerinde bulunan  Osman Nuri Dikici (90) ve Seyyara Dikici'nin (80) yaşadığı 2 katlı evde yangın çıktı. Eşi ile balkonda oturan yaşlı kadın bir anda mutfaktan dumanların çıktığını gördü. Yaşlı kadının seslerini duyan komşuları durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada yangın rüzgârın da etkisi ile kısa sürede büyüyerek çatıyı sardı.

Hiçbir şey olmamış gibi oturması yürekleri burktu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alabilmek için çalışma başlattı. Evinin yandığından haberi olmayan ve ayağa kalkmakta güçlük çeken işitme engelli Osman Nuri Ekici’nin balkonda hiçbir şey olmamış gibi oturması  korku dolu anlar yaşattı. Yangını kendi imkanı ile söndürmeye çalışırken yüzü adeta kömür rengine dönen kadının feryatları ise yürekleri burktu.

Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından söndürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/766665/antalyada-evleri-yanan-yasli-ciftin-korku-dolu-anlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.