Hulki Cevizoğlu: Ben oy veriyorum hesap ver CHP

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP'nin AK parti karşısında uzun yıllardır süren başarısızlığını gündeme getirerek "Ben oy veriyorum hesap ver CHP" dedi.
Ankara Masası
|
19 Mayıs 2021, Çarşamba - 10:57
Hulki Cevizoğlu: Ben oy veriyorum hesap ver CHP

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk'te Semiha Şahin'in sunduğu CNN Türk Masası programının canlı yayın konuğu oldu. 

CHP'nin AK Parti karşısındaki 20 yıllık başarısızlığını gündeme getiren  Cevizoğlu, bu durum karşısında CHP seçmenin partilerinden hesap sorabileceğini vurguladı. 

AK Parti'nin bu gidişle bir dönem daha iktidar olacağını belirten Cevizoğlu, "CHP'den kim hesap sorabilir? Oy verenler hesap sorabilir. Ben 18 yıldır oy verdim, hesap sorabilirim. Ben oy veriyorum hesap ver CHP" dedi. 

Cevizoğlu şöyle devam etti:

"Nasıl bir şeydir bu? Her seçim öncesi çeşitli numaralarla toplumu arkanızdan sürükleyerek gerçekleri yok edemezsiniz. Gerçek ortada. 19 yıldır, 20 yıldır iktidar olamıyorsun. İktidar olamayanların iktidar olan bir partiye eleştiri yöneltmesi ne demektir?

"Yapamıyorsan geri gideceksin"

Eleştiriyi biraz da kendine yönelt, ben neden olamıyorum de. Olamıyorsam ben buradan gideyim de. Burası şahsi bir mesele mi, memleket vatan meselesi mi, ülke yönetme meselesi mi? Eğer mesele ülke yönetmek için parti kurmak ve politika yapmak ise yapamıyorsan geri gidiyorum diyeceksiniz.

"Millet İttifakı'nda kim yönetecek bu ülkeyi?"

Eğer mesele şahsi mesele ise orada oturur kalırsınız. İktidar olamıyorsun. Olamamak için de uğraşıyorsun. 7 ortaklı Millet İttifakı'nda kim yönetecek bu ülkeyi? Hanginiz yönetecek? 7 ortak birbirinden ne kadar çok taviz koparma peşinde bir ülke yönetimi mi olacak? Türkiye buna layık mıdır?"


http://www.ankaramasasi.com/haber/780823/hulki-cevizoglu-ben-oy-veriyorum-hesap-ver-chp
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.