Murat Köse'ye HDP ve FETÖ göndermesi

CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye HDP ve FETÖ üzerinden yüklendi.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2021, Pazartesi - 16:33
Murat Köse'ye HDP ve FETÖ göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs Ayı 1.Birleşimi'ne, CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık'ın sözleri damga vurdu. 

Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye, HDP'li eski milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve FETÖ organizasyonu Türkçe Olimpiyatları üzerinden yüklenen Ertan Işık çok sert sözler kullandı. 

Köse'nin kullandığını "Kurnaz ve zübik" ifadelerine yanıt veren Işık, "Zübik kimmiş, nasıl olunurmuş, zübik gibi davranmak nasıl olunurmuş, ne yapılırmış ondan bahsedeceğim. Ne demiş atalarımız; camdan evde oturuyorsan kimsenin camına taş atmayacaksın. Şimdi bu arkadaşın geçmişteki zikzaklarına hep birlikte göz atalım." dedi. 

Sırrı Süreyye Önder'e attığı tweeti hatırlattı

Murat Köse'nin HDP’nin bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin terör örgütü ilan ettiği HDP’li Sırrı Sürreyya Önder ile bir dönem çok samimi olduğunu kaydeden Işık, HDP’li Önder'in uzun bir aradan sonra “herkese merhaba” diye attığı tweete  HDP’lilerden önce Murat Köse’nin “merhaba” diye cevap verdiğini savundu. 

Köse, bunun üzerine "İftira atıyorsun" diyerek tepki gösterdi. 

Mamak Belediye Başkanı'na kendisini mahkemeye verebileceğini söyleyen Işık ise "Çok memnun olurum" ifadesini kullandı. 

FETÖ organizasyonu Türkçe Olimpiyatları göndermesi

Aradan geçen bir kaç ay sonra Köse'nin bu kez de Türkçe Olimpiyatları'yla ilgili tweet attığını belirten Işık, "Keşke bunla kalsa buna da razıyım. Aradan birkaç ay geçiyor. Bu defa Ankara Arena Salonu’nda Türkçe Olimpiyatları yapılıyor. Sayın Köse orada da yerini alıyor. Yine sosyal medyadan mesajlar atıyor. İnsanlık el ele diye sevinç nidaları atıyor." şeklinde konuştu. 

Işık şöyle devam etti:

"Zübük filmindeki Zübükzade bu kadar hünerli miydi bilmiyorum. Paralel yapı, HDP derken bunla da yetinmiyor. Mustafa Armağan, Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili ağır problemleri olan sözde tarihçi. Köse Bey'in belgelerine kıymet verdiğini ve şükran duygularını açıktan beyan ediyor. Şimdi soruyorum Zübük kim? En sonunda hızını alamayıp Bilge Kağan edebiyatına geçiş yaparak, hidayete eriyor. Türk Oğuz Beyleri eşit diye mesaj atıyor. İnanın zübük sayın Köse’nin eline su dökemez."

Köse'nin gündeme getirdiği ANFA iddialarına da değinen Işık, "Şimdi ben soruyorum, ANFA’da bir takım bir şeyler olmuş birileri yakalanmış, arkasında mı durduk? Senin belediyende imarla ilgili soruşturma açıldı sen halkı aydınlattın da bizim mi haberimiz yok?" diye sordu.

"Ama sen provoke ediyorsun , tahrik ediyorsun. Bir tane amacın var. Anca böyle gündeme gelmek. Ama kusura bakma üzülerek ifade ediyorum " sözleri ile Köse'ye seslenen Işık, şunları söyledi:  "Benim AK Parti Meclis grubuna karşı hiçbir edepsizliğim olamaz. Ama sen o grubu da bu belediye meclisini de provoke ederek, çalışamaz hale getirerek, gündeme geliyorsun. Niye? Çünkü zaten Mamak’ta bitmişsin. Mamak halkı sandığı çöldeki su gibi bekliyor."


http://www.ankaramasasi.com/haber/793222/murat-koseye-hdp-ve-feto-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.