Ertan Işık’tan, ‘adam dövdürdü’ iddiasını ortaya atan Murat Köse’ye: “Hodri meydan”

CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, ‘Yaşar Neslihanoğlu’nu dövdürdü’ iddiasını ortaya atan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Murat Köse’ye “hodri meydan” dedi. Işık, “Kim dövmüş? Elinde kasetler, kayıtlar varmış. Sen haysiyetli bir insan isen neden savcılığa gitmiyorsun?” ifadesini kullandı.
Ersin Küçükbarak
|
16 Mayıs 2022, Pazartesi - 21:54
Ertan Işık’tan, ‘adam dövdürdü’ iddiasını ortaya atan Murat Köse’ye: “Hodri meydan”

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Murat Köse’nin, CHP Çankaya Belediye Meclis Üyesi Yaşar Neslihanoğlu’nu dövdürmekle suçladığı CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık iddialara yanıt verdi.

Dayak iddialarına “hodri meydan”

Kürsüye çıkan Ertan Işık, Köse’ye rest çekti.

“Demiş ki birini dövdürdüm. Kim dövmüş? Elinde kasetler, kayıtlar varmış. Sen haysiyetli bir insansan neden savcılığa gitmiyorsun? “ diyen Işık şöyle devam etti.

“ Burası mı bunun yeri? Devletin üst yerlerinde dinletiyormuş bizi. Benim telefon numaram, ilk aldığım neyse bu. İstediği kadar dinletsin. Bizim Allah’a hamdolsun. Vatana, millete, kriminal  işlere bulaşmış hiçbir insanla irtibatımız dahi olmaz.”

Ertan Işık, Murat Köse’ye “gel savcılığa gidelim” çağrısında bulundu.

“Birlikte yarın savcılığa gidelim mi?”

Işık konuşmasında şunları söyledi:

 Buradan şerefim ve namusum üzerine ben yemin ederek, kendisine bir çağrıda bulunuyorum. Buna yüreğinin yetmeyeceğini de biliyorum. Benimle birlikte yarın savcılığa gidelim mi? Son 10 yıllık HTS kayıtlarımızı bir çıkaralım. Kimlerle görüşmüşüm? Bu kimlerle görüşmüş? Bak iddia ediyorum altını çizerek, bunun kalibresinde biriyle görüştüysem bile bedelini ödemeye hazırım.”

“Yüreği yetmez”

“ Ama öyle bir şey yapamaz. Yüreği de yetmez. Çünkü niye? Abilerinin işini takip ettiler. Abilerinden para almışlar bu arkadaşlar. Onlar da zaten seninle ilgili gerekli açıklamaları yapacaklar.

"Anasının karnından doğmadı"

Daha sonra söz alan Berkay Gökçınar da "CHP Çankaya belediye meclis üyesi Yaşar Neslihanoğlu'nun odasını basacak adam daha anasının karnından doğmadı" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1504004/ertan-isiktan-adam-dovdurdu-iddiasini-ortaya-atan-murat-koseye-hodri-meydan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.