Ertan Işık'tan Murat Köse'ye Serpico yanıtı

CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, Murat Köse'nin Serpico yazısı üzerinden sürekli eleştiri yapmasına tepki göstererek, Servet Avcı'nın başka bir yazısıyla yanıt verdi.
Ecem Çetin
|
09 Haziran 2022, Perşembe - 20:53
Ertan Işık'tan Murat Köse'ye Serpico yanıtı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Haziran Ayı Meclis Toplantısında söz alan CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, Başkan Mansur Yavaş'ın danışmanı Servet Avcı'nın Serpico yazısını gündeme getirerek ABB'yi eleştiren ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye yanıt verdi. 

Işık, Köse'nin yazının içeriğini çarpıttığını, fitne çıkarmak için ortaya  aslı astarı olmayan iddiaları ortaya attığını öne sürdü.

Servet Avcı'nın yazısını alıntıladı

Işık, Murat Köse'ye ağır ithamlarda bulunurken "Serpico'yu yazan Servet Avcı, 25'inde buna ne yazmış biliyor musunuz? Adam diyor ki "Aslında karakter kaybından kimse ölmüyor. Kendi yazımı paylaşmak pek adetim değil. Ama sen bunu hakkettin. Bak küçük tetikçi Murat, sana iddialarını ispatlayamazsan alçaksın, şerefsizsin, namussuzsun demeyeceğim çünkü israfa girer" Bu adama bu laf söyleniyor adam hiç bir şey olmamış gibi hiç üstüne almamış gibi buraya çıkmış. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu adam hasta." ifadelerine yer verdi. 

" Bunun hezeyanı ne biliyor musunuz?"

Işık daha önceki yaşanan olayları hatırlatarak, "Bunun dengesini ne bozdu biliyor musunuz? Esra Yılmaz diye bir meclis üyesi var. 14 sayfa savcılığa dilekçe verdi. Yanıt veremedi. Bunun hezeyanı ne biliyor musunuz? Bu 17-25'ten sonra FETÖ paylaşımlarını ifşa ettik. Bu adam geceleri HDP'li milletvekilleri ile yazıştı ya, onu ifşa ettik ya bunun içine bunlar ok gibi oturdu." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1563860/ertan-isiktan-murat-koseye-serpico-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.