Hakan Han Özcan'dan 27 Mayıs mesajı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajında "Darbeler milli irade ve demokrasiye en büyük tuzak, millete ihanettir. Bu hastalıklı zihniyete karşı dün olduğu gibi bugün de mücadele edecek, darbe ve vesayet girişimlerine tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi asla geçit vermeyeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
27 Mayıs 2021, Perşembe - 10:57
Hakan Han Özcan'dan 27 Mayıs mesajı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Darbelerin milli irade ve demokrasiye en büyük tuzak, millete ihanet olduğunu savunan Özcan, " Bu hastalıklı zihniyete karşı dün olduğu gibi bugün de mücadele edecek, darbe ve vesayet girişimlerine tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi asla geçit vermeyeceğiz." dedi.

"İstikbalin boğazına ip geçirildi"

Adnan Menderes'in  “Ben sussam millet susmaz, vicdan susmaz, hakikat susmaz." sözlerini hatırlatan Özcan, "27 Mayıs, Türkiye’nin istikbalinin boğazına geçirilmiş idam ipiydi. Darbenin 61. Yıldönümünde demokrasi şehitlerimiz Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı rahmet ve minnetle yad ediyorum." diye ekledi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/799766/hakan-han-ozcandan-27-mayis-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.