Yeşim Salkım’dan şok itiraflar: “Hakan Uzan’ın gözünde bir eşyaydım.”

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, katıldığı bir YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Salkım, Hakan Uzan’la yaptığı evliliğe dair daha önce konuşmadığı gerçekleri anlattı.
Zeliha Demirci
|
15 Ağustos 2020, Cumartesi - 15:03
Yeşim Salkım’dan şok itiraflar: “Hakan Uzan’ın gözünde bir eşyaydım.”

Son dönemde sosyal medya fenomeni Murat Övüç ile mahkemelik olan, gündemden düşmeyen Yeşim Salkım, YouTube’da yayınlanan Katarsis-Xtra programına konuk oldu. Aile hayatından ve biten evliliği ile ilgili itiraflarda bulundu.

İkinci evliliğini yaptığı Hakan Uzan ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Salkım, “"Evlendiğim gün 'Ben ne yaptım' dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti. Her evliliğimin sonunda özgürlüğümü seçtim. İhanet tanıdığım bir histi. Benim ailem de böyle yıkıldı. Kaç yaşınızda olursanız olun, eğer geçmişinizdeki yaralar kapanmamışsa çok derin izler bırakıyor. O yüzden ben de bunlardan ne kadar kaçtıysam hep yakalandım. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek.”dedi.

"İLK HAYAL KIRIKLIĞIMI BABAMLA YAŞADIM"

Çocukluk ve gençlik dönemine dair anılarını gözyaşları içinde anlatan Salkım, hayatta ilk hayal kırıklığını babası ile yaşadığını ama kızgın ve kırgın olmadığını söyledi. "Babamla geçiremediğim zamana çok üzülüyorum" diyen Yeşim Salkım, yatağa mahkum olan babasını sık sık ziyaret ettiğini, anne-babasının boşanmalarına üzüldüğünü ve çok kızdığını da ekledi.

"MASAL OKUDUĞUM ÇOCUĞUN KARDEŞİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

14 yaşındayken bir kardeşinin olduğunu öğrendiğinden bahseden Salkım, sözlerine şöyle devam etti: "Babamın sahne aldığı bir gazino vardı. Biz de yazları oraya gidiyorduk. Ben de her akşamüstü çocukları toplayıp, onlara masal okuyordum, eğlendiriyordum. O sırada bir çocuk dikkatimi çekti. 3 buçuk yaşlarında, çok güzeldi. Annesi ile oturuyordu, aldım kucağıma. 'Ben akşamları çocuklara masal okuyorum, biraz gezdirebilir miyim?' dedim. Annesi de 'Tabi' dedi. Ben kardeşimi almışım kucağıma, bilmiyordum o zaman. Annesi ile de yakınlık kurdum tabii ki. 'Eşim Kıbrıs'ta asker' demişti bana. Her şey böyle başladı."

KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN AFFETMEYECEĞİM

Sürekli çalışmak zorunda kaldığı için kızı Gizem'e doğduğu andan itibaren annesinin ve kardeşinin baktığını, bir annenin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını söyleyen Salkım, çocuğunun anne ve babasından yoksun büyüdüğünü ve bu yüzden de kendisini hiçbir zaman affetmeyeceğini sözlerine ekledi. 

Yeşim Salkım, "Gizem'e her baktığımda hep bir tarafım yaralı olacak ve onun yaptığı her hatada benim payım olduğunu hatırlayacağım" dedi. Gizem'e verdiği maddi olanaklar dışında manevi hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen ve kendini suçlayan Yeşim Salkım, gözyaşlarını tutamayarak, o dönemlerde hatırladıklarını anlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/80796/yesim-salkimdan-sok-itiraflar-hakan-uzanin-gozunde-bir-esyaydim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.