Pursaklar'da köylü pazarı yeniden hizmette

Ankara Pursaklar'da üreticilere destek vermek ve tüketicileri doğal ürünlerle buluşturmak amacıyla Pursaklar Belediyesi tarafından kurulan köylü pazarı yeniden hizmete açıldı.
Samet Dirican
|
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 11:57
Pursaklar'da köylü pazarı yeniden hizmette

Ankara Pursaklar'da Pursaklar Belediyesi tarafından kurulan köylü pazarları normalleşmenin ardından yeniden açıldı.

Komisyon ve aracı yok

Pursaklar'da üreticilerin bahçelerinde, tarlalarında yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri aracısız, komisyonsuz bir şekilde doğrudan tüketiciye sunduğu köylü pazarları, fiyatların semt pazarlarına oranla daha ucuz olması dolayısıyla ilgi görüyor.

Köylü pazarları hangi günler nerede?

Gerek satıcıların gerekse müşterilerin ihtiyaçları için her türlü tedbirin alındığı Köylü Pazarında, ilçe sakinlerinin doğal ve organik ürünlere kolay ulaşımına da imkan sağlanıyor. Köylü pazarı, salı ve cuma günleri, Saray Kapalı Pazar Alanı ve Salı Kapalı Pazar Alanında, Pursaklar halkına hizmet vermeye devam edecek.

Köylülerimiz bin bir emekle üretiyor

Köylü Pazarı sayesinde hem üreticinin kazandığını hem de vatandaşların daha sağlıklı ürünler tükettiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘Normalleşme dönemi ile birlikte köylü pazarımız yeniden ilçe sakinlerimizin hizmetine açıldı. Köylü Pazarında üreticilerimiz aracısız olarak ürünlerini hemşehrilerimize direk ulaştırma imkanı buluyor. Köylülerimizin bin bir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda değer kazanıyor. Hem köylülerimize gelir kapısı sağlamak hem de vatandaşlarımızı yerli ve doğal ürünlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Bizler de üreticiye olan katkımızı her fırsatta sunacağız’ dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/906501/pursaklarda-koylu-pazari-yeniden-hizmette
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.