Etimesgut'tan afet bölgesine destek

Etimesgut Belediyesi sel ve su baskınlarının yaşandığı Kastamonu'ya yardım eli uzattı.
Ankara Masası
|
14 Ağustos 2021, Cumartesi - 13:55
Etimesgut'tan afet bölgesine destek

Etimesgut Belediyesi, afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine destek ekip sevk etti.

Belediye, selin ardından suyla sürüklenen hafriyatların kaldırılmasında kullanılmak üzere iki kamyon, bir adet tır ve bir adet JCB kepçe, şoför ve operatörler gönderdi.


Belediyenin iş makineleri, kamu kurumlarının koordinesinde ilçenin çamur, balçık ve hafriyattan temizlenmesi için görev yapacak.

Belediye, daha önce de deprem ve orman yangınlarından etkilenen bölgelere gıda, giyim, iş makinesi desteği sağlayarak dayanışma örneği sergilemişti.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sel, deprem, yangın gibi doğal afetlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok önemli olduğunun altını çizerek, belediye olarak sel bölgesine iş makinesi desteği sağladıklarını belirtti. 

Demirel, "Orman yangınlarının ardından Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketi bizlere büyük üzüntü yaşattı. Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel ve su baskınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim. Rabbim ülkemizi her türlü felaketlerden korusun" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/949578/etimesguttan-afet-bolgesine-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.