Ankara'da engelli genç kadına cinsel saldırı iddiası

Ankara’da kaybolan engelli genç kadına cinsel saldırı iddiasıyla suçlanan şüphelinin savcılık ifadesi ortaya çıktı.
IHA-20210817AW395887
|
17 Ağustos 2021, Salı - 12:54
Ankara'da engelli genç kadına cinsel saldırı iddiası

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde kaybolduktan 16 saat sonra bulunan zihinsel engelli Şirin Dilan E.’ye cinsel saldırı suçlaması ile gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 26 yaşındaki M.B.E.'nin ifadesine ulaşıldı. 

"Engelli olduğunu bilmiyordum"

M.B.E.'nin savcılık ifadesinde mağdurun engelli olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Mağduru evinden göndermek istediğini iddia eden M.B.E., Şirin Dilan E.’nin kendisinin haberi olmadan yangın merdivenlerine saklandığını ve genç kadına herhangi bir cinsel saldırıda bulunmadığını ileri sürdü. 

Sorgusunun ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen M.B.E., ‘konutu terk etmeme’ şartıyla serbest bırakıldı. Karara itiraz eden mağdur avukatı Temel Eken, şüphelinin tutuklanmasını talep etti. 

Yenimahalle ilçesinde yaşayan Şirin Dilan E., annesi ile evlerinin bahçesini yıkadıktan sonra, kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Polis ekiplerinin telefon sinyalinden ulaştığı kadın, 05 Ağustos sabahı erken saatlerde Eryaman'da yolda yürürken bulunmuştu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/956709/ankarada-engelli-genc-kadina-cinsel-saldiri-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.