Çamlıdere Belediye Başkanı Can'ın Ankapark sözleri gerginlik yarattı

Çamlıdere Höşmerim Tatlısı Coğrafi İşaret Tescili tanıtım toplantısında Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ın Ankapark ile ilgili sözleri gergin anlar yaşanmasına neden oldu.
Büşra Bayrak
|
26 Ağustos 2021, Perşembe - 15:56
Çamlıdere Belediye Başkanı Can'ın Ankapark sözleri gerginlik yarattı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda "Çamlıdere Höşmerim Tatlısı Coğrafi İşaret Tanıtım Toplantısı" düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ın Ankapark ile ilgili "Bir hata başka bir hatayı doğurmasın" sözlerine "Siyaset yapma" şeklinde tepkiler geldi.

Can konuşmasında şunları kaydetti:

"Bir Ankapark'ımız var yapılmış. Günahtır, sevaptır bu tartışılmaz. Yapılmış, ok yaydan çıkmış. Bunun dönüşü yok. Hatalı olarak bile kabul etsek, onu açıp hizmete sokmamak ikinci bir hatadır. İnşallah niyet hayır, akıbet hayır. Bu niyet olur Ankara o eğlence merkezine kavuşur. Bir hata ikinci bir hata ile telafi edilemez. İki yanlış bir doğruyu götürür. Biz mahkeme kararını da bıraksak önce biz niyete bakalım. Burada Ankara konularını konuşurken amacım siyaset yapmak değil. Ankapark gibi Ankaralılar’ın parasıyla yapılmış, turizmde eğlence sektöründe Ankara’nın lokomotifinin atıl vaziyette durmasından duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum. Höşmerimi de hemşerimi de çok iyi bilirim. Ankaramızı el ele, omuz omuza tek yürek olup hak ettiği yere, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak seçtiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak hepimizin görevi."

Tartışma Can'ın konuşmasından sonra da devam etti. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can arasında yaşanan gerginliği toplantıya katılanlar araya girerek büyümesinin önüne geçti.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/972319/camlidere-belediye-baskani-canin-ankapark-sozleri-gerginlik-yaratti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
HÜSEYİN GÜRSOY
26 Ağustos 2021, 21:57
Haber yaparken önce bir araştırıp da haber yapın TEPKİLER geldi derken ki LER fazla sadece 1kişi tepki gösterdi.